Healing – een getuigenis

Healing – een getuigenis

Wat mag je verwachten van een healing door Helene? Welk effect heeft het op je leven? LVD vertelt...

Hoe ervaarde je de healing?
Een healing door Helene gegeven, was voor mij telkens een heel fysieke ervaring. Het was heerlijk om stil te kunnen staan in het nu en om me over te mogen geven aan dat moment. Ik voelde me veilig genoeg bij haar om alles los te kunnen laten. Dat op zich was telkens een heel mooi geschenk aan mezelf.
Bij elke healing zag ik kleuren, soms voelde ik trillingen in mijn lichaam. Andere keren had ik precies geen lichaam meer en zweefde ik ergens. Ik weet niet waar, maar ’t voelde wel zalig. Soms kwamen er heftige emoties los, soms zachte. Verdriet, tranen. Of gewoon een heel blij gevoel. Het was telkens alsof ik een wandeling maakte in mijn innerlijk van dat moment.

Wat heeft het je gebracht?
Elke healing bracht me zeker rust, ook al was het een heftig moment (in mijn leven) waarop ik healing kreeg. Elke healing heeft me inzichten gebracht. Niet altijd direct of heel concreet. Bij mij is het eerder komen tot een diepere verbondenheid met mezelf, met wat écht belangrijk is voor mij in mijn leven. Het helpt me om mijn innerlijke focus te houden, om goed te zorgen voor mezelf, om zelfbewuster te leven.

Welke veranderingen heb je in je leven gemerkt na de healing?
Na elke healing voel ik me altijd bevrijd. En krachtiger. Zelfbewuster. Ik merk dat ik dichter sta bij wat ik voel wat ik kom doen, hier, op deze plek.  Dat ik blij kan zijn om waar ik hier en nu kan van genieten. Dat ik gewoon thuis kan zijn, gewoon kan genieten van wat er rondom mij is. En als ik twijfel of in de war ben, dan raak ik niet zo gauw in paniek. Ik weet dat het goed komt, dat ik tijd mag nemen voor mezelf. Om te bezinnen, om te wachten, om tot mij te laten komen wat nodig is. 

Hoe ervaar je Helene als healer/persoon? 
Ik ervaar Helene als een oprechte warme persoon, heel eerlijk in wat ze doet.  Ze vertelt bij de aanvang van elke healing wat ze gaat doen, op een eenvoudige en concrete manier. Dat stelt me gerust, dan kan ik me ontspannen en me zo goed als mogelijk openstellen voor healing.  
Tijdens de healing gebruikt ze haar zachte stem, klanken, instrumenten. Alles verloopt zalig rustig en vloeit van het ene in het andere. Heel fijn om te ervaren.
Na de healing vertelt ze wat ze gezien en gedaan heeft. Die terugkoppeling ervaar ik als heel deugddoend. Het klopt ook meestal met wat ik zelf tijdens de healing ervaren heb. 
Als ze opdrachten geeft, dan heb ik daar altijd heel veel aan. Dat brengt dan extra inzichten, dat zet me een eind op weg. Ze rondt ook mooi af.


Niet gecategoriseerd
Reacties zijn gesloten.