AardeVlinder – het verhaal

AardeVlinder – het verhaal

Een naam geven aan je zaak is zoals een naam kiezen voor je kind: een proces.
Ik had al een aantal namen in gedachten. Geen enkele daarvan kon me echter overtuigen. Zo gingen er enkele maanden voorbij. Ik had besloten het los te laten, wetende dat de naam wel zou komen als de tijd er rijp voor zou zijn.

En ja, op 22 april 2019 werd de naam geboren: AARDEVLINDER!

Ik weet nog hoe het gebeurde.
Die middag had ik afgesproken voor een healinguitwisseling met een medecursist. Eerst ontving ik een healing van haar, daarna gaf ik haar een healing. De healings werden door ons beide als zeer diepgaand ervaren. Een healing waarvan de ontvanger voelt: “Dit heeft iets in mij veranderd.” Of als healer: “Dit was een sterke connectie met de Spirit*.”

Toen de sessie voorbij was en ik alleen was, mediteerde ik met de intentie: “een naam voor mijn stralende zaak”. Meteen was de naam daar: AARDEVLINDER hoorde ik in mij spreken en tegelijkertijd zag ik deze woorden dansen in de lucht. Ik kreeg het warm en koud en werd helemaal enthousiast.

Een paar uur later
Ik denk na over deze naam. En ja, het klopt wel:
Aarde. Ik voel me diep verbonden met de aarde, met het leven op aarde en met mensen. Ik maak ecologische keuzes in mijn dagelijks leven en sta met beide voeten op de grond.
Vlinder. Binnen het sjamanisme staat Vlinder symbool voor transformatie. Healing is een proces van transformatie. Ik hou van vlinders.

Een week later
Mijn website is geactiveerd en ik ben volop aan het schrijven!
De start van mijn zaak wordt concreter met de dag.

*Spirit: het woord Spirit kan je ook interpreteren als het leven, God, de Bron, het lichtveld,…


Niet gecategoriseerd
Reacties zijn gesloten.