Healing

Healing

Individuele healing
Energetische zuivering van je plek

Individuele healing

Een healing brengt rust en brengt je in verbinding met jezelf. Verloren kracht keert terug. Een healing is grondend en centerend.
Door terug in contact te zijn met jezelf, ga je automatisch ook beter voor jezelf zorgen en keuzes maken die goed voor je zijn. En zo ga je meer stralend in het leven staan.

Door een diepe connectie te maken met de Bron van licht doe ik de healing. Ik train mezelf om een ‘hol kanaal’ te zijn zodat ik lichtenergie kan doorgeven aan wie bij mij komt voor een healing. Deze lichtenergie doet de eigenlijke healing.
Ik gebruik mijn trom, ratel en stem bij de healing. Met deze klanken beweeg ik rond de klant.

Wie naar mij komt voor een healing, hoeft niet uit te leggen waarom men een healing wil. Ik hoef niets te weten om een healing te kunnen geven. Integendeel, hoe minder ik weet, hoe beter.
Ik kan op voorhand niet zeggen hoe lang de healing zal duren. Soms duurt het een half uur, soms duurt een healing wel twee uur of langer. Ik volg wat er gebeurt. Als ik voel dat de healing ‘rond’ is, als de klank niet meer komt, dan rond ik af. Een korte healing kan ook een heel diep effect hebben.

Na de healing geef ik vaak huiswerk mee: om het effect van de healing te verankeren in je leven zodat je concrete stappen kan zetten naar meer harmonie en geluk.

Opmerking: Mensen die graag willen praten en coaching zoeken, kunnen beter met een gesprekstherapeut of coach afspreken. Ik ben geen therapeut of coach. Ik werk niet met woorden. Ik werk met energie en klank en beweging. Ieder zijn/haar talent!

De healing vindt plaats in de praktijkruimte van AardeVlinder.
Tijd: 1-3 uur

VOORWAARDEN
Geen alcohol of verdovende middelen nemen gedurende 24 uur voor en na de healing.
Veel water drinken na de healing.

Energetische zuivering van je plek

Soms gebeurt het dat de energie op een bepaalde plek niet vrij kan stromen. Dat kan zijn in een huis, gebouw, tuin, praktijk,… Men voelt zich ongemakkelijk op die plek. Projecten geraken niet gestart of verlopen moeizaam. Spullen blijven zich opstapelen. Jouw huis voelt niet echt als ‘thuis’ aan. Je komt er niet tot rust. Je kinderen zijn onrustig.
Of je wil verhuizen en je stelt dit uit. Je voelt een soort aanwezigheid die je niet kent. Je voelt telkens opnieuw bepaalde emoties, hebt bepaalde gedachten of je maakt steeds opnieuw ruzie als je in die ruimte bent.
Als je dit herkent, dan is een Energetische zuivering van je plek aangewezen.

Door ter plaatse te mediteren, klank te maken en healingwerk te doen maak ik de energie weer vrij.

Nadien krijg je tips over wat je verder kan doen zodat de energie goed blijft stromen. Jouw huis, praktijk, grond,… zal dan meer voelen als jouw thuisplek. Ofwel kan je dan de stap zetten om je huis los te laten en te verhuizen naar een plek die beter bij jou past.

Tijd: 1-2 uur

*De Energetische zuivering van je plek kan ook aangevuld worden met een Individuele healing. Eerst wordt de Energetische zuivering van de plek gedaan, daarna de Individuele healing.

VOORWAARDEN
Ongestoord kunnen werken. Huisdieren graag buiten houden.

-AardeVlinder-